Clicky


Zeven Renault Masters voor Below Zero Koeltransport

Zeven Renault Masters voor Below Zero Koeltransport
06-12-2013 13:19 | Volvo | auteur De Redactie

Below Zero Koeltransport is een landelijk opererende bezorgdienst en vooral gespecialiseerd in nabestellingen. De onderneming van Bart Nagtegaal is gevestigd in Den Haag en bestaat sinds 2010. Het bedrijf heeft recent het wagenpark uitgebreid met zeven Renault Masters, de levering is gedaan door Volvo Group Truck Center Berkel en Rodenrijs.

Bart Nagtegaal: "Het accent van onze activiteiten ligt op spoedritten. We hebben veel klanten in de horecasector en je ziet vaak dat kleine zaken in de haast worden vergeten of dat leveringen op een verkeerde plek terecht komen. Op dat moment worden wij ingeschakeld. Wij praten zelf over JIT-ritten, waarbij JIT staat voor Just In Time."

"We doen naleveringen tot een maximum gewicht van 500 kilogram. De Renault Master is  echt perfect geschikt voor onze activiteiten, die erop zijn gericht onze klanten zo veel mogelijk te helpen bij onverwachtse logistieke problemen. We zijn 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar."

Online winkelen

De onstuitbare opmars van online winkelen doet de vraag naar het soort bezorgdiensten dat Below Zero Koeltransport aanbiedt steeds verder groeien. De twee volgende Renault Master bedrijfswagens staan alweer in bestelling. Bart Nagtegaal heeft een groot vertrouwen in  Volvo Group Truck Center, dat hem vanaf de start van zijn bedrijf in alle opzichten steunt en heeft gesteund op het gebied van service, dienstverlening en financieel."Ik kan me volledig concentreren op mijn kernactiviteiten. Ik heb natuurlijk ritten bij nacht en ontij en ik kan 24 uur per dag terugvallen op de werkplaats. Ze staan altijd voor me klaar, echt een pluim voor de service. Dat vertrouwen is bovendien volledig wederzijds."