Clicky


Nieuwe Volvo’s FH voor Ruumpol

Nieuwe Volvo’s FH voor Ruumpol
03-02-2014 17:05 | Volvo | auteur De Redactie

BRUMMEN - Hans Ruumpol Transport B.V. uit Brummen heeft onlangs drie nieuwe Volvo’s FH ontvangen. De trucks werden geleverd door Harbers Trucks uit Apeldoorn. De voertuigen zijn voorzien van lichtgewicht aluminium kippertrailers en worden ingezet voor het nationaal en internationaal transport van losgestorte goederen.

De nieuwe Volvo’s FH 4x2 zijn Euro 6-uitvoeringen met 460 pk. Volvo Trucks heeft gekozen voor het beproefde en geteste SCR-emissiesysteem (Selective Catalytic Reduction). SCR heeft bewezen dat het zeer efficiënt is in de nabehandeling van emissies. Om te kunnen voldoen aan Euro 6 moet de hitte in het uitlaatsysteem op een min of meer constant hoog niveau worden gehouden. Volvo Trucks heeft daarom de SCR-oplossing gecombineerd met een niet-gekoelde EGR-recirculatie (Exhaust Gas Recirculation). De Euro 6-trucks van Volvo zijn door de gekozen SCR-technologie de lichtste in de markt.

Kwaliteit en service

De heer Ruumpol is blij met zijn nieuwe voertuigen: "De FH’s zijn aangeschaft ter vervanging van twee oudere Volvo’s FH. Beide hebben ruim 1,5 miljoen km op de teller. En dat zonder noemenswaardige problemen. De verwachtingen over deze nieuwe trucks zijn dan ook positief. Bovendien hebben we bij de verkoop van de twee oudere trucks gemerkt dat de restwaarde van een Volvo-truck echt bijzonder goed is."

Hij vervolgt: "Kwaliteit en service zijn voor ons vanzelfsprekend. Dit herkennen we ook in Volvo Trucks-dealer Harbers Trucks uit Apeldoorn. Onze voertuigen zijn, op wat kleine reparaties na, in onderhoud bij Harbers en dit naar volle tevredenheid. Bovendien hebben onze oudere Volvo-modellen bewezen zeer betrouwbaar en bedrijfszeker te zijn."