Clicky


Twee nieuwe Volvo FH Light Concept trucks voor Dekker Transport en Tankopslag

Twee nieuwe Volvo FH Light Concept trucks voor Dekker Transport en Tankopslag
10-03-2014 08:52 | Volvo | auteur De Redactie

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL - Dekker Transport en Tankopslag uit Ouderkerk aan den IJssel heeft twee nieuwe Volvo FH Light Concept trucks ontvangen. De twee Volvo’s zijn uit een serie van elf nieuwe Euro 6  trucks, waarbij er al eerder drie Daf XF trekkers zijn afgeleverd.

De aanschaf van de Euro 6 trucks draagt bij aan de gestelde doelen op het gebied van milieu, waarbij in 2013 de Lean and Green Award is behaald.

De trucks zijn uitgevoerd met een automatisch versnellingsbak en aluminium velgen waardoor een gewichtsreductie is bereikt van circa 500kg wat resulteert in een hoger laadvermogen. Tevens zijn de trekkers voorzien van een verwarmingssysteem voor de tankopleggers

De Dekker Groep met vestigingen in Ouderkerk aan den IJssel, Botlek, België en Polen verzorgt het logistieke proces van A tot Z. De gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van plantaardige oliën, vetten, oleonchemicaliën, lecithine en cacaoproducten onder één dak.

Waarbij de activiteiten zijn: transport, opslag, afvullen, smelten, warehousing en reiniging van tankauto’s, containers en IBC’s. Dekker Transport beschikt over circa 85 trekkers, ruim 100 tankoplegger en 50 containerchassis.